W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
bagietka (2) białe wino (15) burek (1) burger (2) chipotles (1) chleb (4) cydr (3) cynamon (6) czerwone wino (13) dodatki (1) dynia hokkaido (1) filo (2) Hiszpania (10) Irlandia (5) kaczka (4) kakao (3) koperek (3) korniszony (1) krewetki (6) metka (1) mleko (8) mąka (3) Niemcy (3) owoce morza (6) pappardelle (4) pesto (1) pita (1) piwo (11) polędwica (1) pomarańcze (2) pęczak (1) ricotta (2) rukola (1) ryż (4) schab (1) seler korzenny (1) spaghetti (5) Sylwester (2) Szczecin (1) truskawki (1) twarożek (1) warzywa (2) Węgry (4) śledzie (2) żurawina (1)