W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
bataty (1) bażant (1) beszamel (1) boczek (16) bryndza (3) calvados (1) cebulka dymka (1) ciasto (2) curry (5) czekolada (3) dynia (3) Filipiny (2) gorgonzola (3) Grill (6) jelenina (5) kasza (3) kasza gryczana (2) kisiel (1) kruche ciasto (1) królik (2) kukurydza (3) kumin (1) leczo (1) mangalica (4) mascarpone (1) mus (1) musztarda (8) ogórki kiszone (1) pancetta (1) papaja (1) piernik (1) rum (1) rzodkiewka (1) ser (5) sos (2) tagliatelle (4) tarta (9) trufle (2) twaróg (4) Ukraina (6) wieprzowina (7) Wino (14) winogrona (2) zupa (50) śliwki (4)