W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
burek (1) burger (2) carpaccio (1) chipotles (1) chleb (4) ciasto francuskie (2) cukier (2) czerwone wino (13) dodatki (1) dynia hokkaido (1) dzik (1) kapusta (4) Kaszuby (4) ketchup (1) kminek (4) knedle (2) koperek (2) korniszony (1) metka (1) mąka (3) nduja (1) Niemcy (2) obiad (2) ocet winny (10) orzo (2) owoce morza (6) pappardelle (4) pasta curry (6) pesto (1) pita (1) piwo (10) pomarańcze (2) przystawka (4) ryż (3) schab (1) seler korzenny (1) Szczecin (1) szparagi (1) szynka parmeńska (1) trawa cytrynowa (1) truskawki (1) warzywa (2) Węgry (4) Włochy (10) śledzie (2)