W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
awokado (2) bakłażany (4) barszcz (2) blitva (1) Bośniaihercegowina (1) brukiew (1) bułka tarta (1) cheddar (4) ciecierzyca (2) Francja (3) goździki (1) gęsina (1) imbir (5) indyk (3) Irlandia (5) jajka (30) kaczka (5) kmin (1) Kolumbia (2) konfitura (2) koniak (2) krewetki (6) miód (4) morele (1) ogórek (1) orzechy (2) papier ryżowy (1) parmezan (8) pomidor (2) pomidory (39) Portugalia (1) prosciutto (1) rodzynki (5) rukola (1) sandacz (5) ser gruyere (1) skrzydełka (2) szalotka (1) szczupak (1) szpek (1) słonina (6) tabasco (3) twarożek (1) zupa krem (3) żeberka (1)