W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
Ameryka (2) ananas (1) anchois (4) bakalie (1) bakłażan (6) bazylia (5) burbon (1) cebula (25) deser (14) fasola (6) gorzka czekolada (1) Grecja (9) jabłka (6) jagnięcina (4) jogurt (3) karp (10) kiełbasa (8) kolendra (3) krem (2) krokiety (1) Liban (1) limonka (1) mandarynki (1) marchewka (2) masło (24) mięso (1) mule (5) pasztet (2) peperoncino (1) pieczarki (1) Polska (13) salsa (1) Tajlandia (4) Teksas (1) Teneryfa (1) tortilla (1) wanilia (3) whiskey (1) wiśnie (2) wołowina (2) Youtube (2) ziemniaki (16) zupa rybna (6) z YouTube (72) śmietanka (18)