W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
baranina (1) bażant (1) beszamel (1) boczek (16) bryndza (3) bulion (14) cebulka dymka (1) chłodnik (3) ciasto (2) curry (5) cytryna (10) czekolada (3) Filipiny (2) gałka muszkatołowa (8) gorgonzola (3) gorzkaczekolada (1) Grill (6) karczoch (1) kasza gryczana (2) kisiel (1) krew (1) kruche ciasto (1) królik (2) kurczak (6) mangalica (4) Meksyk (5) mus (1) pancetta (1) papaja (1) prawdziwki (4) pstrąg (1) renifer (1) rokitnik (1) ryba (35) sos (2) szpinak (4) szynka dojrzewająca (1) tagliatelle (4) tarta (9) trufle (2) tuńczyk (4) tymianek (4) winogrona (2) zupa (50) śliwki (4)